Allt om Almedalen – direkt i mobilen! Nu lanserar Intellecta Corporate almedalsbrevet.se

Inför politikerveckan i Almedalen lanserar Intellecta Corporate nyhetsbrevet almedalsbrevet.se med snabba analyser och data under hela veckan.

Direkt efter att partiledarna talat färdigt på scenen i Almedalen sammanställer Intellecta ett nyhetsbrev med unik data, snabb analys, oväntade åsikter, klargörande visualiseringar och annat nördgodis som strax därefter kommer i inkorgen hos tusentals prenumeranter. Almedalsbrevet samlar intressant data och information från nätet och från Visby på ett snabbt och lättillgängligt sätt.

Almedalen är först och främst en plats för möten och samtal. Men många som är på plats är riktiga almedalsnördar som vill hålla kolla på allt som händer. Vårt Almedalsbrev ger en snabb överblick över dagens viktigaste händelser, säger Hampus Brynolf, strategichef på Intellecta Corporate.

Almedalsbrevet kommer att innehålla information om vad som delats på nätet, decibelmätare från applåderna under talet, twittersuccéer, mikroanalyser av samhällsvetare, olika datajournalistiska gräv och en hel del annat.

Vår ambition är ett ge riktigt snabb, och ganska nördig, bevakning för alla almedalsbesökare. Vi vill visa roliga infografer, smala datakörningar och oväntade samband, fortsätter Hampus.

Ett ständigt irritationsmoment i Almedalen är de illa fungerande internetuppkopplingarna. Detta i kombination med att de flesta är på språng mest hela tiden gjorde att Intellecta Corporate valde ett snabbt och enkelt format: ett mobilanpassat nyhetsbrev.

Intellecta Corporate kommer att finnas på plats i Almedalen med tio personer.

Kontaktperson

Hampus Brynolf, strategichef Intellecta Corporate, 0708-73 33

Intellecta Corporate är ett ledande företag inom strategisk kommunikation, med specialistkompetens inom digital kommunikation, redaktionell kommunikation, finansiell kommunikation, PR och design. Med över 50 medarbetare är Intellecta Corporate en av de största aktörerna i branschen, och en del av börsnoterade Intellecta-koncernen.

Intellecta-koncernen omfattar de ledande konsultbolagen Bysted AB, Bysted A/S, Hilanders Advertising AB, Intellecta Corporate AB, Propeople Group ApS, Rewir AB, River Cresco AB och Wow by Rewir AB. Koncernen har ca 400 medarbetare och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Österrike, Bulgarien, Moldavien, Ukraina, Brasilien, USA och Kina.