Almedalsregistreringen hjälper dig hitta kontakter i Almedalen

Intellecta Corporate, ett bolag i Intellecta-koncernen, lanserar idag årets Almedalsregistrering tillsammans med politikbevakningsajten Makthavare.se

Almedalen är en gigantisk ickekonferens där varje aktör själv genomför sina arrangemang, med minimal central styrning och organisation. De flesta är eniga om att det magiska med politikerveckan i Almedalen är alla de möten som uppstår mellan människor. Men en svaghet har alltid varit att veta vilka som egentligen är på plats, vilka man ska boka lunch med eller försöka hitta i vimlet. Tidigare har möten bara uppstått i det fysiska rummet, men med Almedalsregistreringen är det möjligt att redan i förväg se vilka av ens kontakter som kommer att vara på plats i Almedalen – och vilka dagar de är där.

Registreringen görs i två steg, först ansluter användaren sitt Facebook, Twitter eller LinkedIn-konto. Därefter besvaras några få frågor. Slutligen kan man se vilka av sina kontakter som kommer till Almedalen – eller söka i hela listan.

Almedalsregistreringen genomförs för tredje året, varje år med lite nya funktioner. Förra året använde 2500 besökare registreringen, en siffra vi tror kommer att slås med marginal i år. http://almedalen.makthavare.se/loggain

För mer information, vänligen kontakta:

Hampus Brynolf, Strategichef Intellecta Corporate, 0708-733334, hampus.brynolf@intellecta.se

Intellecta Corporate ingår i Intellecta-koncernen som omfattar de ledande konsultbolagen Bysted AB, Bysted A/S, Hilanders Advertising AB, Intellecta Corporate AB, Propeople Group ApS, Rewir AB, River Cresco AB och Wow by Rewir AB. Koncernen har ca 400 medarbetare och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Österrike, Bulgarien, Moldavien, Ukraina, Brasilien, USA och Kina.