White Guide väljer Wow by Rewir till Sveriges mest prestigefyllda restaurangevent

Sveriges främsta restauranger, matupplevelser och branschpersonligheter hyllas med en gala när White Guide firar 10 år. White Guide har valt eventbyrån Wow by Rewir, som ingår i Intellecta-koncernen, som byråpartner för arrangemanget.

Den 3 mars samlas 1000 inbjudna gäster på Grand Hotel i Stockholm för en heldag med seminarium på förmiddagen och White Guide Gala på eftermiddagen där Sveriges bästa restaurang och de bästa restaurangupplevelserna koras i sexton kategorier. På kvällen gör den världsberömda kocken Massimo Bottura, vars restaurang är rankad som nummer tre i världen, ett exklusivt gästspel för en kväll med Pop up-restaurant.

Wow by Rewir ansvarar för upplägget och genomförandet i samarbete med White Guide.

– Vi är mycket stolta över få att producera Sveriges mest prestigefyllda restaurangevent, säger Lotta Karlsvärd, byråledare på Wow by Rewir. White Guide och den här galan uppmärksammar starka upplevelser inom restaurangbranschen, vilket förstås ställer särskilt höga krav på oss som eventpartner att skapa en stark galaupplevelse.

White Guide engagerar hela den svenska restaurangeliten och en mängd matengagerade svenskar.

– Vi valde Wow by Rewir för deras stora bredd och förmåga att skapa starka upplevelser vilket kräver en partner som kan säkra helheten i alla led, säger Mikael Mölstad, galageneral och en av grundarna till White Guide.

För mer information, kontakta gärna:

Mikael Mölstad, galageneral, White Guide
mikael.molstad@millhouse.se eller 070-727 21 22

Lotta Karlsvärd, byråledare, Wow by Rewir
lotta.karlsvard@wowbyrewir.com eller 070-149 99 87

Om White Guide: White Guide är den enda heltäckande restaurangguiden i Sverige som utvärderar den svenska restaurangscenen med journalistisk integritet. Genom White Guide har Sverige fått en guide på högsta internationella nivå, en självklar auktoritet i restaurang-Sverige.

Om Wow by Rewir: Wow by Rewir är en varumärkesdriven eventbyrå som bygger varaktigt engagemang hos målgruppen genom möten, events och sponsringsaktiveringar. Wow by Rewir är ett helägt dotterbolag till Rewir som ingår i Intellecta-koncernen.