Rewir strategisk partner när KappAhl utvecklar varumärket

Rewir, som ingår i Intellecta-koncernen, har fått det prestigefulla uppdraget som strategisk partner i modekedjan KappAhls varumärkesarbete. Varumärkesarbetet är ett led i KappAhls omfattande utvecklingsarbete för att skapa hållbar lönsamhet och tillväxt.

KappAhl är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen.Uppdraget syftar till att skapa ett tydligt och attraktivt KappAhl med kundrelationen i fokus.

Johan Åberg, vd och koncernchef på KappAhl blir Rewirs uppdragsgivare:
- Det nya varumärkesarbetet måste få fäste både i organisationen och hos våra kunder för att ha ett värde. Vi väljer Rewir som partner eftersom de har den kompetens, erfarenhet och de metoder som krävs för att gå från ord till handling.

På Rewir tar man sig an prestigeuppdraget att tydligare särskilja KappAhls varumärke med stor entusiasm.
Anne Årneby är VD på Rewir:
- KappAhl befinner sig i ett mycket spännande läge just nu. Det är otroligt roligt att få vara med att stärka varumärket för en modekedja som så många har en relation till. Vi kan tillföra mycket i själva strategiarbetet men också genom att engagera och involvera alla KappAhls medarbetare så att varumärket verkligen lever och levererar i alla kontakter med kunderna.


I Rewirs arbetsgrupp ingår Jens Pamp kundansvarig strateg, Anne Årneby, varumärkesstrateg, Andreas Lindholm, projektledare och analytiker, David Lillewarg, planner, Olle Nyström, strateg inom implementering, samt Michael Hallgren, teknisk programkoordinator.

För mer information kontakta gärna:
Johan Åberg, Vd och koncernchef KappAhl: 0706-09 99 73, johan.aberg@kappahl.com
Anne Årneby, VD, Rewir: 070 - 860 65 86, anne.arneby@rewir.com

Om KappAhl: KappAhl grundades 1953 och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. 2012/2013 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 500. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.

Om Rewir: Rewir är norra Europas ledande strategiska varumärkesbyrå, med kontor i Stockholm och Shanghai. Rewir hjälper sina kunder att differentiera sig på marknaden, att engagera medarbetare i förändringsprocesser och att skapa verklig affärsnytta med varumärket som ledstjärna. Rewirs erbjudande sträcker sig från varumärkesstrategi till genomförande med förändringsledning, medarbetarinvolvering, visuella identiteter, design och rörliga medier. Rewir är en del av Intellecta-koncernen.