Alexandra Kindblom ny chef för Intellecta Corporates redaktionella och digitala verksamhet

Alexandra Kindblom är ny chef för Intellecta Corporates avdelning för digital och redaktionell kommunikation. Därmed får hon en central roll i företagets viktiga satsning på att vidareutveckla de expansiva områdena kvalificerad journalistik och nya digitala uttryckssätt.

Alexandra har en lång och gedigen erfarenhet av redaktionell kommunikation i såväl digitala som tryckta medier och kommer senast från en position som affärs- och marknadschef på Tidningen Vi. Tidigare har hon haft befattningar som affärsutvecklingschef på Egmont Tidskrifter och som VD, förlagschef och marknadschef på Vagabond Media.

– Vi är väldigt glada över att kunna knyta Alexandra till oss i en central roll. Hennes breda kompetens inom kommunikation och marknadsföring kommer att vara en ovärderlig tillgång för företagets fortsatta tjänsteutveckling, säger Anders Borg, VD för Intellecta Corporate.

Alexandra tillträder tjänsten den 7 oktober och kommer att leda arbetet för drygt 35 personer med expertis inom bland annat journalistik, innehålls- och digital strategi, design, rörlig bild, webbutveckling, interaktionsdesign och sociala medier. Hon kommer också att ingå i Intellecta Corporates ledningsgrupp.

Intellecta Corporate har ett mycket starkt erbjudande; djup förståelse för redaktionell kvalitet kombineras med gedigen digital kunskap och spjutspetskompetens inom bland annat sociala medier. Ett stort antal intressanta kunder har upptäckt denna styrka och för mig var det självklart att tacka ja när jag nu får chansen att vara med och utveckla detta tillsammans med de duktiga medarbetarna, säger Alexandra Kindblom.

För mer information:

Anders Borg, vd: 070-547 31 34
anders.borg@intellecta.se

Hampus Brynolf, strategisk chef: 070-873 33 34
hampus.brynolf@intellecta.se

Alexandra Kindblom, chef redaktionell och digital kommunikation: 070-735 14 63
alexandra.kindblom@intellecta.se