Rewir på medaljplats för 11:e året i rad i Årets Byrå

Rewir tar ett kliv uppåt på prispallen i Årets Byrå, från en tredje plats förra året till en hedrande 2:a plats i årets upplaga. Hela 11 år i rad återfinns Rewir på topp 3 i Årets byrå, något som är helt unikt för branschen.

- Det är otroligt roligt att konstatera att Rewir åter tar ett kliv uppåt i branschens största kundundersökning. Det innebär en sammanhängande svit på över 10 år i det absoluta toppskiktet. Få, om något, konsultbolag i vår bransch kan ståta med en så hög nivå över en så lång tidsperiod. Det är också mycket glädjande är att vi tar ett tydligt kliv framåt jämfört med förra året, säger Anne Årneby, VD på Rewir.

Under året har Rewir utvecklat både erbjudande, organisation och har en ny VD i Anne Årneby. Byrån utvecklar även sin verksamhet i Shanghai under ledning av Martin Stenberg samt i samarbete med systebyråerna inom Intellectakoncernen.

- Det här är ett kvitto på att vi satsar rätt. Vi ser ett markant skifte från att säga till att göra. När miljoner budskap snurrar i allt snabbare fart i allt fler kanaler, tappar orden sin betydelse. Inget varumärke kan längre byggas på några allmänt hållna värdeord. Tillsammans med våra modiga kunder satsar vi på konkreta handlingar som bygger starka varumärken.

Årets Byrå kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. Det är branschens ledande kundundersökning där närmare 200 byråer rankas av sina uppdragsgivare.

- Vi värderar Årets Byrå högt, eftersom studien bygger på svar från våra kunder. Att åstadkomma konkreta resultat för dem är vad vår verksamhet handlar om. Jag vill också lyfta fram Rewirs fantastiska medarbetare som har lagt i en sällan skådad växel under det gånga året. Varumärken byggs och befolkas av människor. Det gäller även en varumärkesbyrå som Rewir, avslutar Anne Årneby.

Om studien: Årets Byrå kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid inköp av kommunikationstjänster. I studien Årets Byrå 2011 kom över 2900 respondentsvar in, fördelat över nära 200 byråer. Regi genomför branschstudien tillsammans med bland andra Dagens Industri.