Stina Thorman ny chef för investerarkommunikation och PR på Intellecta Corporate

Intellecta Corporate har rekryterat Stina Thorman som ny chef för enheten investerarkommunikation och PR, samt som senior rådgivare.

INT STINA 02 0012

Stina Thorman har arbetat inom finans och kommunikation i mer än 20 år och har bland annat drivit kommunikationsarbete i globala organisationer i samband med företagsförvärv, integrationsprocesser och vid förändringsarbete. Hon kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på medicinteknikföretaget Elekta AB, där hon ansvarade för extern och intern kommunikation samt investerarrelationer. Dessförinnan var hon chef för investerarrelationer inom fordonskoncernen Scania, och har tidigare arbetat som finansjournalist på Nyhetsbyrån Direkt och inom banksektorn.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Stina Thorman till att leda vår IR- och PR-grupp. Hon har en omfattande erfarenhet och kunskap inom finans- och kommunikationsområdet som nu kommer våra uppdragsgivare till del, säger Anders Borg, vd för Intellecta Corporate.

– Intellecta är känt för att ligga i framkant inom kommunikation, och för att stå för kvalitet, professionalism och gediget kunnande. Mitt första intryck är också att det är högt till tak och att människor trivs. Det känns spännande att få vara en del av Intellectas fortsatta framgång, säger Stina Thorman.